Één team, één doelstelling

Wij staan voor u klaar.

Plan een kennismaking

Zorgcentrum De Nes in Ridderkerk biedt Beschermd Wonen voor mensen met een psychisch probleem.

Over ons

Wij bieden u een uitgebreid zorgprogramma, waarbinnen verschillende activiteiten dan wel vormen van dagbesteding voor een goede dagelijkse structuur zijn opgenomen

Binnen De Nes bieden wij u diverse voorzieningen op het gebied van wonen, zorg en welzijn en helpen wij u de regie over uw eigen leven te behouden. Wij houden daarbij zo veel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden en begeleiden u in een omgeving waar u zich thuis voelt.

Wij bieden zorg en ondersteuning aan volwassenen met een psychiatrisch probleem. De meeste bewoners zijn grotendeels binnen de reguliere zorg uitbehandeld, maar hebben wel degelijk nog sterk behoefte aan aandacht en begeleiding bij hun problematiek.

Bij De Nes bent u verzekerd van intensieve en professionele zorg. Daarbij is een sfeer van betrokkenheid en geborgenheid minstens zo belangrijk.

Visie

Het leiden van een goed leven is een primaire behoefte en diepgewortelde wens van ieder mens. De basis voor het leiden van een goed leven is de beleving van geborgenheid, nabijheid, vertrouwen, liefde en respect. In de ontmoeting en nabijheid van naasten geven wij betekenis en inhoud aan ons bestaan.

Missie

Samen met u werken aan de verhoging van uw levenskwaliteit! Wij willen dit uitstralen in ons gedrag, onze werkwijze, in de vorm en inhoud van onze zorg en ondersteuning en in het aanbieden van gastvrijheid, vriendschap, nabijheid en bezieling binnen een christelijke ambiance.

Ons team

Ons team professionals heet u graag welkom!